Zorg met een glimlach

 

 

Zorg in goede handen

In onze Theetuin bieden wij ruimte voor mensen met een lichte beperking: Fysiek, mentaal of verstandelijk, tijdelijk of chronisch. Eenieder is welkom en kan doen wat ie wil doen.

Dit kan betekenen:

  • Meewerken en dagbesteding
  • Vrije tijd en hobby
  • Logeren met zorg

 

Bij alle zorg is vertrouwen voor ons het belangrijkste woord. 

Vertrouwen geven en winnen. 

Samenwerken en samenzijn.

 

 

Wat kun je doen in de Theetuin?

We willen dat onze bezoekers doen wat ze leuk vinden. Meehelpen in de Theetuin, anderen bedienen, koken of bakken, werken in de moestuin, verzorgen van de dieren of gewoon met een boek in de hand genieten van de tuin. Je kan bij ons ook tekenen of schilderen.

Logeren kan ook. We proberen dan zo veel mogelijk aan te sluiten bij je gewone dagritme en bekijken samen welke hulp nodig is. Wij werken kleinschalig en bieden daarom geen medische begeleiding. We hebben veel kennis en ervaring opgebouwd in het werken met mensen met een beperking.

 

Voor wie?

Onze dagbesteding is bedoeld voor jongeren, volwassenen en ouderen met een lichte beperking, voor kwetsbare mensen, voor mensen die rust en afleiding nodig hebben en voor mantelzorgers. We werken samen met aan-z. www.aan-z.eu. Helaas is de tuin minder geschikt voor mensen in een rolstoel.

 

Wanneer dagbesteding?

Dagbesteding is het hele jaar door mogelijk op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 09:45 en 15:45 uur. Er zijn mogelijkheden om afwijkende afspraken hiervoor te maken.

 

Vervoer nodig ?

Het vervoer van en naar de Theetuin hoort bij de dagbesteding en verzorgen we voor u.