Gezelligheid op het terras

Terras gesloten

Voorlopig is het terras gesloten. In het voorjaar gaan wij weer open en wij verwelkomen u dan weer graag. 

 

In de oude karakteristieke Zeeuwse schuur sloegen de boeren vroeger het vlas op dat ze in de winter verwerkten. Hoewel we de schuur inmiddels verbouwden en we ook zonnepanelen plaatsten, heeft de schuur zijn eigenheid behouden. Vandaag vindt hier de dagopvang plaats. Wij maken er voor u het gebak en de koffie, de thee en de sapjes gereed. U kunt hier uw bestelling komen halen of wij brengen deze aan het tafeltje dat u uitgekozen heeft in onze tuin. U vindt altijd wel een plekje in of uit de zon. Het is een weidse tuin met veel bloemen, planten en een royaal stuk gras. Het is een goed onderhouden, natuurlijke tuin. Het er heerlijk rustig. Elk jaar wonen er graafbijtjes. Vlinders, hommels en vogels voelen zich er thuis. Er is bovendien een veedrinkput, speciaal aangelegd voor kikkers en salamanders.

In de boomgaard staan oude hoogstamfruitbomen met appels, peren en pruimen. Elk voorjaar is er de bloesempracht; elk najaar hebben we een rijke fruitoogst.

Onze kippen lopen lekker buiten in de Theetuin. U ziet de kleine kuikentjes en de moederhen eigenwijs samen op stap gaan in de boomgaard. Bijna alle kippen zijn bij ons geboren en door een kloek uitgebroed. Dagelijks hebben we verse eieren die we gebruiken in onze gerechten en lekkernijen. U kunt bij ons ook eieren kopen of ze zelf rapen in het hok.

Ook uw hond is welkom, mits hij is aangelijnd en de gasten, kippen en poezen met rust laat. Wij zorgen voor een bakje water.